Greenchoice

Kies je voor Greenchoice, dan kan je voor 100% groene stroom. Greenchoice levert stroom uit duurzame energiebronnen en levert bosgecompenseerd gas. Gas dat uit de Nederlandse bodem wordt gehaald, wordt gecompenseerd door bos- en klimaatprojecten te realiseren. Een groot gedeelte van de stroom wordt opgewekt door windturbines die in Nederland staan. 32,4% in totaal. De rest van de stroom wordt opgewekt uit water en een klein gedeelte uit zonne-energie. Gas wordt geproduceerd uit biomassa en aangevuld met gas dat in Slochteren uit de bodem wordt gehaald.

Productaanbod

Als klant kan je kiezen voor groene stroom en biogas. Daarnaast kan je participant worden van een echte windturbine. Je bent mede-eigenaar en draagt bij aan een schonere wereld! Daarnaast kan je zonnepanelen via Greenchoice aanschaffen. Deze worden voor je geïnstalleerd. De stroom die je niet zelf verbruikt, wordt teruggeleverd aan Greenchoice. Daarover ontvang je een vaste vergoeding. Uiteraard schijnt de zon in Nederland niet altijd. Je blijft daarom stroom van Greenchoice nodig hebben. Op de eindafrekening wordt je stroomverbruik bij Greenchoice en de teruglevering van stroom verrekend. Jaarlijks kan je in elk geval tot zo’n 10% besparen op de kosten van de panelen. Na verloop van tijd zijn de kosten terugverdiend.

Klant worden

Via de website van Greenchoice kan je online je energie afsluiten. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor zonnepanelen van Greenchoice.

kijk voor meer informatie over Greenchoice op EasySwitch.nl