Budget energie

Budget Energie levert stroom en gas en een energiecontract kunnen consumenten online afsluiten. De energieleverancier heeft op dit moment zo’n 250.000 klanten in haar portefeuille. Budget Energie wil een van de goedkoopste leveranciers in Nederland zijn van energie. Om dat te bereiken wordt er veel aandacht besteed aan efficiëntie en kostenbesparing.

Groene stroom

Sluit je een energiecontract af bij Budget Energie, dan ontvang je groene stroom. Budget Energie levert 100% groene stroom. De energieleverancier heeft daarnaast gunstige voorwaarden voor klanten die zelf energie willen opwekken. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan leveringskosten. Dit bedrag is gelijk aan de kosten voor levering bij andere leveranciers.

Producten

Klanten kunnen kiezen uit verschillende energieproducten. Zo kan men 1 jaar lang de tarieven voor stroom en gas vastzetten. Wil je veel zekerheid en profiteren van de huidige lage energietarieven? Dan heb je de mogelijkheid om een contract voor 3 jaar af te sluiten. Je profiteert dan 3 jaar lang van dezelfde energietarieven. De meeste klanten van Budget Energie sluiten dit contract af. Behoud je het liefst je vrijheid en stap je over naar een andere energieleverancier wanneer het je uitkomt? Kies dan voor een flexibel contract. Dit contract kan je op elk moment opzeggen. De tarieven zijn flexibel. Hoe kan je klant worden? Je vult online een aantal gegevens in en je geeft aan of je gebruik wilt maken van een overstapservice of niet. Nadat het contract is ingegaan heb je nog 14 dagen bedenktijd. Voor het verlengen van een bestaand contract kan je per telefoon contact opnemen met de klantenservice. Zij doen je vervolgens een interessant aanbod.