Wat neem jij mee in je caravan?

By | augustus 24, 2022

Als je met de caravan op vakantie gaat, moet je aan een aantal dingen denken. natuurlijk moet er voldoende kleding worden meegenomen, moet de caravan nagekeken zijn en heb je de juiste papieren nodig. maar wat is nog meer verstandig om mee te nemen als je met de caravan op vakantie gaat? Je leest het in dit artikel!

Zorg voor voldoende beddengoed en keukentextiel

Je doet er goed aan voldoende beddengoed en keukentextiel mee te nemen als je op vakantie gaat, zeker als er ook kinderen mee gaan. een ongeluk zit in een klein hoekje, en het laatste wat je wil is dat je zonder beddengoed moet gaan slapen omdat deze vies is geworden. Ook keukentextiel heb je zeker nodig. niet alleen om de afwas te doen of een doekje over de tafel te halen, maar ook voor het schoonmaken van de gezichten van de kinderen na het eten van een ijsje.

Blijf je voor een langere periode weg? Dan kun je overwegen halverwege de vakantie alles in de was te gooien zodat je niet heel veel extra setjes mee hoeft te nemen.

Verschillende apparaten

Elke ochtend een verse bak koffie is thuis vanzelfsprekend, maar in een caravan niet altijd. Zorg er dus voor dat je iets bij je hebt om koffie mee te zetten. Koffiemachines zijn er in verschillende soorten en maten. Van hele uitgebreide, tot een simpele filtermaling. Deze laatste is vaak al voldoende voor op vakantie, zodat je toch nog die bak koffie in de ochtend kan hebben.

Zijn jullie gek op friet en een lekkere snack, maar ben je niet van plan dit telkens bij de snackbar te halen? Een airfryer kopen kan dan uitkomst bieden. Zeker wanneer je puberende kinderen hebt, zijn snacks vaak favoriet. Een frituurpan zorgt ervoor dat alles meteen gaat stinken en is dus niet aan te raden, maar met een airfryer heb je dat probleem niet.

Spelletjes en tekenspullen

Ook op vakantie kan het weer weleens tegenvallen, en als je dan de hele dag in de caravan door moet brengen is het fijn als er wel wat te doen is. een televisie, smartphone of tablet is vaak wel aanwezig, maar de hele dag achter een scherm zitten, daar wordt niemand vrolijk van. zorg dus ook zeker voor een paar leuke spellen. Denk hierbij aan een pak kaarten, een gezelschapsspel of een quiz. Ook teken- en knutselspullen zijn een goed idee als je jonge kinderen hebt. geef ze een kleurboek en wat stiften, en ze zijn vaak wel even zoet. Verschillend gekleurd papier en wat om erop te plakken doet het vaan ook goed. Je zal zien dat hun fantasie ervoor zorgt dat ze de mooiste knutsels gaan maken!