Huismerk energie

Wil je energie geleverd krijgen dat is opgewekt uit duurzame energiebronnen? Neem dan eens een kijkje op de website van Huismerk Energie. Deze duurzame energieleverancier koopt groene energie in bij kleinere initiatieven. Je krijgt stroom geleverd uit wind- en zonne-energie. Het gas wordt ook op een duurzame manier verkregen. Huismerk Energie levert biogas uit Nederland. Biogas wordt verkregen uit o.a. stortplaatsen, koeienmest en tuinafval. Groen gas is in feite CO₂- gecompenseerd gas. Het draagt niet bij aan een verhoging van CO₂. Huismerk Energie investeert in groene projecten om de uitstoot van CO₂ te compenseren.

Productaanbod

Klanten kunnen kiezen uit een aantal contractvormen. Zo kun je kiezen voor “1 jaar zeker” of “3 jaar zeker”. De energietarieven worden voor deze periodes vastgelegd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is ook mogelijk om een flexibel contract af te sluiten. Je hebt met dit contract de vrijheid om op elk gewenst moment je contract te ontbinden. De tarieven zijn wel variabel. Op de website van deze energieaanbieder kan je heel eenvoudig je maandbedrag berekenen.

Klant worden

Net zoals bij de meeste energieleveranciers, kan je ook bij Huismerk Energie heel eenvoudig je energie online aanvragen. Geef aan welke contractvorm je wilt aanvragen en vul een aantal gegevens in. Geef ook aan of je zelf energie opwekt of niet.